submission

Post Reply
User avatar
(Anita) smittie
Posts: 442
Joined: 02 Aug 2017, 19:41

submission

Post by (Anita) smittie »

submission

De hele week ben je al onrustig. “Prepare for anything next week” had Ik je gezegd. Een opmerking voor velerlei uitleg vatbaar. Tegen het einde van de week dwalen je gedachten continu af naar wat komen gaat, hoewel je beseft dat je geen idee hebt wat dat allemaal kan zijn. De toenemende zenuwen maken dat je de hele week al bijna geen hap door je keel krijgt

Dan arriveert de zaterdag. Als je wakker wordt besef je dat vandaag de dag is waarop je ‘voorbereid moest zijn’. Niet wetende wat de plannen zijn, zorg je dat je vroeg opstaat. Een warme douche maakt dat je lichaam ietwat tot bedaren komt. Je handen brengen het koele scheerschuim aan onder je oksels. Je voelt hoe het vlijmscherpe nieuwe mesje onder je armen glijdt. Ieder haartje verwijderend. Dan zeep je je vingers opnieuw in en brengt het scheerschuim tussen je benen aan. Met een schok besef je dat je reeds vochtig bent van de opgebouwde spanning. Een siddering trekt door je lichaam als je je zachte vingers over je schaamlippen voelt glijden. Niet uit het oog verliezend dat er geen enkel haartje aan je aandacht mag ontsnappen ga je aan de slag. Je handen pakken het scheermesje en laten het voorzichtig de vormen van je lichaam volgen. Keer op keer trek je het staal schrapend over het vlees van je lichaam. Secuur iedere ronding volgend. Als je uiteindelijk de laatste restjes schuim van je afspoelt, voel je de zachte aanraking van je kaalgeschoren kutje. In de spiegel bekijk je de haast meisjesachtige aanblik. Op de achtergrond hoor je het piepen van de ontvangst van een nieuw berichtje; je hart slaat over en je adem stokt in je keel.

Een handdoek om je lichaam werpend, loop je nog druipend naar je mobieltje. Je vingers schieten trillend over de toetsen terwijl je leest; “be ready by 18.00h., Master Manish”. Een onbestemd gevoel maakt zich van je meester. Rust, aangezien je nog een hele dag hebt, vechtend met onrust, omdat je nog uren zult moeten afwachten in onzekerheid. De handdoek om je lichaam is enigszins open gevallen. Je besluit nog even te gaan liggen om volledig fit te zijn voor vanavond. Anticiperende opwinding maakt zich van je lichaam meester als je gedachten afdwalen naar wat zou kunnen komen. Zonder dat je het in de gaten hebt doezel je weg.

Enigszins stijf en stram word je na een tijdje wakker. Je kijkt op de klok en ziet tot je schrik dat het ondertussen al 13.00 h. is. Je lichaam tintelt van onbevredigde opwinding als je langzaam opstaat. De handdoek ligt als een verwaarloosde getuige van de sessie van gisterenavond op een hoopje tegen de bank. Je handen glijden over je naakte lichaam, het dunne bloedspoortje volgend dat onder je borsten doorloopt. Een stille getuige van dezelfde sessie. Een douche is geen verkeerd idee, denk je, of nee, een bad.

Terwijl het bad volloopt ruim je de boel een beetje op. Je bent braaf geweest deze week meneertje, zeg je tegen Zardos, terwijl hij je vanuit zijn mand met een schuin oog aankijkt. Erg goed, glimlach je. Een aai over zijn kop maakt dat hij kwispelend naar je opkijkt. In de badkamer blijkt het bad al ver vol te zijn. De handdoek gaat, na nog een stiekeme snif aan de vochtige plek, in de wasmand. Voorzichtig stap je in het warme water en dompelt je lichaam langzaam onder. De lichte steek als je met je kruis in het warme water zakt, maakt dat je beseft dat Ik erg goed Mijn best heb gedaan gisteren. Ontspannen zak je in het warme water. Je voelt hoe je lichaam tot rust komt, hoe elke spier in je lijf langzaam ontspant. Je gedachten daarentegen schieten als een wilde alle kanten op. Beelden van het tafereel van gisteren, voorstellingen van een soortgelijke en plein public, de opwinding over de avond die komen gaat. Gedachteloos dwalen je vingers tussen je benen. Je tepels schieten fier vooruit als je vingertoppen je clitoris beroeren. Een kreun uit het diepst van je ziel komt naar boven. Toch besef je dat het je niet is toegestaan jezelf te bevredigen. Je voelt hoe de spanning zich opbouwt met het besef dat er geen ontlading zal zijn. Wie weet vanavond.
De deurbel doet je opschrikken uit deze gedachtestroom. 15.00h. Wie kan dat nu zijn. Je slaat een badjas om je heen en loopt naar de videofoon. Voor de deur staat een jonge knul met een doos in zijn handen. Ja, roep je in de microfoon. Een bestelling voor manishdas zegt hij, de klemtoon verkeerd leggend. Onwillekeurig buigt je hoofd, als je de naam hoort die je Meester je gegeven heeft. Kom maar naar boven, tweede verdieping, weet je met trillende stem uit te brengen. Je controleert of je badjas goed zit en opent de deur. Als de liftdeur opengaat zie je zijn keurende blik over je lichaam glijden. Een lichte twinkeling in zijn ogen doet je beseffen dat hij onder de indruk is. Je probeert je een beeld te vormen van hoe je voor hem staat: je haren nog nat, de rode blos van opwinding op je wangen, water lekkend, een groot deel van je benen onbedekt. De directe referentie naar je Meester maakt dat je je hierdoor ongemakkelijk voelt. Wilt u hier even tekenen mevrouw, zegt hij. manishdas; je kijkt naar de naam en voelt een tweede golf van onderdanigheid door je lichaam spoelen. Mevrouw, zegt hij vragend, de doos afwachtend voor zich. Oh sorry, dankjewel zeg je, neemt de zware doos van hem over en doet de deur dicht. Je hoort je eigen, versnelde adem alsof het volume voluit staat.

Op de doos zit een envelop geplakt. manishdas staat erop en je herkent Mijn handschrift. Met trillende vingers en zwoegende borst open je de envelop. Prepare yourself and be sure to wear what is in the box when you are picked up at 18.00h. Hands locked behind your back, ‘egg’ inserted. Master Manish. P.s.: enjoy!!! Weer gaat er een golf van onderdanigheid door je lichaam en je voelt hoe je vochtig wordt van de nog immer onbevredigde verlangens. Je handen gaan als een bezetene over de doos als je ‘m openscheurt. In de doos ligt een stapeltje spullen afgedekt door een ragfijn materiaal. Nieuwsgierig en opgewonden gaan je handen door de spullen. De ragfijne stof bestaat uit twee delen. Iets wat op twee broekspijpen lijkt en iets wat op een topje lijkt. Je beseft dat dit niets zal verhullen van hetgeen het bedekt. Onder de stof liggen twee zwarte leren pumps met onmogelijk hoge hakken met op de hiel een brede zwarte leren band bevestigd. Ze voorzichtig uit de doos halend, besef je dat dit de pumps zijn, die Ik je al zo vaak aangewezen heb. Het oogje in de band maakt dat je opnieuw in de doos kijkt. Even later vinden je ogen wat ze zoeken. Vijf kleine hangslotjes en één grotere; geopend. Een sleutel is nergens te bekennen. Vijf en één? Je ogen dwalen verder en zien de glimmende stalen collar. Ook hier een oogje bij de sluiting aan de achterkant. Je tilt hem eruit onder de indruk van het zware gewicht en de elegante afwerking. Alle randen mooi afgerond. Toch besef je dat deze je hoofd omhoog zal dwingen net als de leren posture-collar die je voor je verjaardag kreeg. De zware D-ring aan de voorkant tikt rinkelend tegen het metaal van de band. Nog 2 stalen banden, even elegant afgewerkt en ook beide voorzien van een D-ring en een kleiner oogje bij de sluiting; polsbanden. Wat resteert in de doos is een latex g-string en een latex bh in een diep rode kleur. Als je de string pakt zie je dat niet alleen de randen afgewerkt zijn met een donkerdere latex rand, ook een grote opening in het kruis van de string is op die manier afgewerkt; crotchless. De bh tenslotte bestaat uit niet meer dan twee verstevigde kwart maantjes welke enkel en alleen bedoeld kunnen zijn om je borsten priemend naar voren te doen staan. Met hevig zwoegende adem bekijk je het geile assortiment dat voor je ligt. Dan valt je oog op iets zwarts wat op de donkere bodem van de doos ligt. Met trillende handen til je wat een masker lijkt uit de doos. Nadere inspectie maakt duidelijk dat deze nauwsluitend tot op je neus zal vallen, alles bedekkend. Het masker heeft ook het ‘ei’ bloot gelegd. Een klein hard kunststof eitje waaraan een korte draad vastzit. Wat staat me te wachten vanavond, vraag je jezelf af, zeer bewust van de druppel vocht die tussen je benen naar beneden kruipt.

15.30 h. zie je als je op de wekker kijkt. Vlug spreid je alle spullen uit op je bed en legt je toe op je voorbereiding. Een klein dotje vaseline op moet de boel wat vergemakkelijken. Voorzichtig neem je de douchekop van de haak en klikt de sproeier los van de slang. De knop wordt op een temperatuur gezet waarvan je weet dat ie aangenaam aanvoelt. Je draait de kraan een klein beetje open. In de douchebak hurkend druk je vervolgens de slang tegen je kringspier. In eerste instantie spant deze zich aan als afweer tegen de indringer, maar al snel ontspan je en voel je hoe de kop van de slang binnendringt. De lauwe waterstraal vult je gestaag. Langzaam ontstaat dat bekende opgeblazen gevoel. Je vingers drukken zo nu en dan op je buik om te zorgen dat het lauwe water zich goed verspreidt. Dit hou je enige tijd vol, totdat het opgeblazen gevoel te pijnlijk wordt. Gehurkt wacht je nog enkele minuten nog steeds zo nu en dan op je buik drukkend. Je voelt hoe het water zich onder je vingers in je lichaam verspreidt. Het opgeblazen gevoel wordt vervangen door een gevoel van ‘vol’. Na enkele minuten loop je voorzichtig richting toilet. Ervoor zorgend geen druppel te morsen. Op het toilet zittend probeer je je instincten om je darmen te legen zo lang mogelijk te onderdrukken. Dan met een kreun van opluchting laat je los. Je hoort de krachtige waterstraal die in het toilet geschoten wordt, je schoon achterlatend. Met golven wordt het water uit je darmen geperst tot niets dan een heldere straal resteert. Je blijft nog enkele minuten zitten, wetend dat de laatste resten zich nog aan zullen dienen. Na 10 minuten ben je helemaal leeg. Een gevoel van reinheid en trots overspoelt je.

Je droogt de laatste druppels van je lichaam en gaat op bed liggen. “Enjoy” stond er in Mijn brief. Een glimlach speelt om je lippen als je de zware buttplug naast je bed pakt. Je vingers dopen in de pot vaseline en brengen een overvloedige hoeveelheid aan op het enorme zwarte gevaarte. Als je tevreden naar het resultaat kijkt, zak je nog iets verder onderuit schuivend over de handdoek onder je billen. Het hoofeinde van je bed is iets opgericht en aan het voeteneinde staat een spiegel rechtop tegen de muur. Je kijkt op en ziet het glimmende gevaarte tegen je gedrukt. Je ziet en voelt hoe je lichaam zich nu nog onwillig opent. Je voelt hoe de eerste centimeters relatief eenvoudig in je verdwijnen. Dan voel je hoe de spanning opbouwt. Enigszins de druk opvoerend probeer je te ontspannen. Je voelt hoe het zwarte gevaarte op dat moment weer verder in je naar binnendringt. Een kreun stijgt op uit je keel als je voelt hoe je opgerekt wordt. De spanning doet de voortgang van de buttplug stoppen. Je handen voeren de druk op de basis van de plug verder op. In gedachten roep je het beeld op van Mijn kringspier die jouw vuist verwelkomt, Mijn lichaam dat jouw hand en pols in zich naar binnen zuigt op die zeldzame gelegenheden dat je Me mag ‘fisten’. Je voelt hoe de buttplug tergend langzaam naar binnenglijdt. Iedere millimeter vervult je met een groeiend gevoel van trots en opwinding. Verzonken in gedachten besef je niet hoever je al bent als plots je lichaam zich helemaal opent en zich om het dikste gedeelte van de plug zuigt. Het speeltje wordt als het ware je lichaam ingetrokken terwijl je naar lucht hapt. Een enorme rush schiet door je hoofd. Beseffend dat dit pas het begin is, trek je na enkele seconden te hebben genoten van het volle gevoel aan de basis van de plug. Spanning bouwt zich weer op als het gevaarte je tergend langzaam van binnenuit oprekt. Naar adem snakkend voel je hoe de rand van de plug je sluitspier passeert. Meteen voer je de druk weer op in de andere richting. Dit herhalend, voer je de snelheid steeds verder op, merkend dat je steeds verder open gaat staan. Tenslotte heeft de initiële pijn volledig plaats gemaakt voor dierlijke lust, terwijl je jezelf hardhandig neukt met het grote, zwarte monster. Als ieder spoor van pijn verdwenen is, haal je de plug volledig uit je. Je voelt hoe je lichaam zich langzaam sluit. Na enkele minuten zo ontspannen te hebben gelegen, druk je de latex punt van de plug opnieuw tegen je aan. Ruw druk je in één vloeiende beweging het gevaarte naar binnen, de lucht in je longen zuigend. Moeiteloos neemt deze wat voorheen de barrière van je sluitspier was. Tevreden constateer je dat je volledig opgerekt bent. 17.00 h. Tijd om je aan te gaan kleden. Met een nat washandje veeg je de overtollige vaseline weg. Om vervolgens zorgvuldig een gedoseerde lading tussen je billen te laten verdwijnen. Je kronkelende vingers zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent op al wat er komen gaat vanavond. Een kriebel schiet door je buik. Je ogen dwalen over de attributen die op je bed liggen verspreid. Plots besef je dat de broek en het topje iets van de outfit van een harem slavin hebben. Je besluit hier je make-up op aan te passen. Koortsachtig ga je aan de slag. Ervoor zorgend dat het resultaat het best haalbare is. Als je uiteindelijk tevreden naar je haar en make-up kijkt, dwalen je ogen naar de klok. 17.45h. Met een schok besef je dat je haast moet maken. Je zorgt nog snel voor voldoende brokken en water voor Zardos en gaat aan de slag. Allereerst voel je de koele aanraking van de latex string op je dijen. Uitnodigend zie je je spleetje tussen de opening in het kruis doorpiepen. De bh, precies zoals je verwachtte worden je borsten obsceen naar voren gedrukt. De broek is het volgende item. Nu pas zie je de kunstig gemaakte vorm. Door de overlappend bevestigde broekspijpen vallen de openingen aan de binnenkant van je dijen over elkaar, waardoor het geheel afgedekt is. Het behoeft echter weinig fantasie om te bedenken hoe een ieder met een simpel handgebaar beide delen uit elkaar trekt en volledige toegang heeft tot je kruis. Een siddering van genot vergezelt deze gedachte. Het topje is niet meer dan een paar pofmouwen die nauw om je pols sluiten en een lijfje dat maar net tot aan de onderkant van je borsten reikt. De volledig transparante stof geeft het geheel een ongeloofelijk erotische aanblik. Je ogen dwalen naar de pumps. Jezus, dat moet haast 14 cm zijn. Zittend op de rand van je bed trek je de pumps één voor één aan. Ook de band om je enkel wordt strak aangetrokken. De beide oogjes zitten uitnodigend aan de binnenkant van je enkels. Je kijkt naar de kleine hangslotjes en pakt er twee. Als deze dicht is, krijg ik ‘m zelf niet meer open, schiet het door je gedachten. Beseffend dat dit precies is wat Ik wil, haak je de eerste in het oog. Een scherpe klik doet je beseffen dat er geen weg terug is. Die was er echter al niet sinds je Mijn eerste commando opvolgde. Ook het tweede slot volgt. Je handen gaan naar de glimmende, stalen halsband. Met enige moeite doe je ‘m om je hals. Je hoofd wordt dwingend rechtop gezet door de knellende band om je nek. Een derde klik en ook deze zit onverbrekelijk vast om je lichaam. In snel tempo volgen de twee polsbanden. Ook deze worden met een klik vastgezet. Je bekijkt jezelf in de spiegel. Het vocht glinstert tussen je benen en je beseft dat je vreselijk opgewonden bent. “As you wish my Master”, speelt er door je gedachten als enig mogelijke antwoord op alles wat je te wachten staat vanavond. Je kijkt op je bed en ziet het eitje, het masker en het grote hangslot liggen. 17.55h. Je pakt de resterende spullen en loopt richting voordeur. Zardos komt nieuwsgierig kijken. Naar je mand zeg je gebiedend. Wonderwel gehoorzaamt hij en loopt weg. Je vingers openen de broek net zo eenvoudig als je al vermoedde. Je brengt het eitje in, de draad naar beneden bungelend. Dan het nauwsluitende masker over je ogen. Je neemt een diepe teug lucht als het laatste licht onder een spleetje verdwijnt; volledige duisternis. Je merkt dat het gewatteerde masker zelfs een hoop van het omgevingsgeluid dempt. In je handen voel je het gewicht van het grote slot. Je zakt door je knieën en gaat geknield op de grond zitten. Je hoofd wordt haast oncomfortabel omhoog geduwd. Je brengt je armen achter je rug en wurmt het slot door de ene boei, dan door de andere een harde klik en je bent volledig weerloos voor wat komen gaat.

18.00h. De seconden lijken minuten en de minuten lijken uren terwijl je geknield in je gang wacht op wat komen gaat. Als je in paniek jezelf begint af te vragen wat je in hemelsnaam moet doen als er iets gebeurd is. Wat als hij aangereden is, of hij moest plots voor een noodgeval weg. De paniek grijpt langzaam naar je keel, wat er alleen maar voor zorgt dat je de ijzeren grip van de halsband nog beter voelt. Dan word je met een ruk uit je dromen geholpen als het ei wat diep in je kutje begraven ligt, zacht begint te trillen. Remote control, natuurlijk. Je voelt hoe de vibraties door je kruis gieren. De opwinding die zich de hele dag al opgebouwd had alleen maar verder aanwakkerend. Weer lijkt de tijd te kruipen. Hij moet toch in de buurt zijn. Je probeert je te concentreren wat hopeloos mislukt door het tergende getril in je binnenste. Dan plots een sleutel in het slot. Het trillen stopt. Gedempt door het masker hoor je de deur opengaan. je zintuigen staan op scherp. je hoort geroezemoes om je heen. Enigszins verward probeer je te onderscheiden wat er om je heen gebeurt. Dan een schok door je lichaam als je vingers over het onbedekte gedeelte van je wang voelt strijken. Even snel als ze kwamen zijn ze weg. Iets klopt er niet. je hart bonkt als een razende. Een hand wordt op je hoofd gelegd op een manier zoals je Zardos een goedkeurend klopje op zijn hoofd zou geven. Een gevoel van onderdanigheid borrelt op in je lichaam, versterkt door de hulpeloze houding waarin je jezelf bevindt. Dan een stevige hand onder je oksel. Uit de kracht die hierop wordt uitgeoefend besef je dat je geacht wordt op te staan. Dan een enorme schok als je een veel verfijnder hand onder je andere oksel voelt. Ook deze hand maakt duidelijk dat je geacht wordt op te staan.

Een vrouw, schiet er door je heen! Is die andere hand dan wel van mijn Meester? Wie is de vrouw? Wat staat me te wachten. Verward beweegt je hoofd als een razende van links naar rechts, probeer je een glimp op te vangen van wat er om je heen gebeurt. Niets dan duisternis. je probeert je te concentreren op ieder geluidje, de geuren in de kamer, de luchtwervelingen om je lichaam als indicatie van bewegingen om je heen. Dan tillen de handen je overeind. je zoekt je evenwicht op de torenhoge hakken. je voelt hoe je kuiten zich spannen door de ongebruikelijke houding, je billen spannen aan om evenwicht te bewaren. Een beeld hoe je daar staat dringt in je hoofd. 14 cm hoge zwarte pumps aan je enkels vastgezet met kleine sloten. De transparante harembroek en bijbehorend topje. De felle latex crotchless string en kwart cup bh duidelijk zichtbaar onder de ragfijne stof. je handen op je rug vastgezet met dezelfde sloten, je polsen gevangen in elegante, edoch onbreekbare, glimmende roestvrijstalen boeien. De druk van eenzelfde glimmende metalen halsband, ook deze onverbrekelijk vastgezet. En het gewatteerde, voorgevormde zwarte masker over je hoofd om het geheel af te maken. Een toonbeeld van overgave en onderdanigheid. Een vreemde kalmte komt over je op het moment dat je beseft dat je aan Mijn wensen bent overgeleverd, op het moment dat je beseft dat je geen controle hebt over wat komen gaat, maar vooral op het moment dat je beseft dat dit is waar het om gaat. Vertrouwen in en volledige overgave aan je Meester.

je wordt uit deze gedachtestroom gewekt door een vrouwenhand die zachtjes de contouren van je borsten volgt, haar hand onder je oksel dwingt je voorwaarts het onbekende in. Een gevoel van paniek maakt zich van je meester als je beseft dat je naar buiten wordt gebracht. Zo kan ik toch niet over straat flitst er door je hoofd. Wat als iemand me ziet. Ik woon hier, wat zal men denken. De paniek grijpt naar je keel. Je ademhaling versnelt, je voelt het bloed door je oren suizen. je voelt hoe de lift zich in beweging zet. Afdalend naar het onbekende. Dralend stap je uit de lift als je een hand in je rug voelt duwen. De andere handen nog steeds dwingend onder je oksels. Een vreemd gevoel van berusting spoelt over je; i aim to please, to serve, to obey! Dan even onverwacht als de paniek, voel je hoe een soort cape over je schouders wordt geslagen. Het kriebelen tegen je kuiten en tegen je uiterst gevoelige, priemende tepels doet je beseffen dat je hele lichaam wordt bedekt. Enkel de vastgeklonken pumps om je enkels zullen zichtbaar zijn voor de oplettende voorbijganger, evenals het zwarte masker natuurlijk. Een vals gevoel van veiligheid maakt zich van je meester. Onmogelijk kun je weten dat ook deze stof licht transparant is. De armen dwingen je naar rechts als we buiten komen. Niet die kant op schiet er door je hoofd. Het is een uitgaansavond, Hij zal verderop voor de deur staan. Als hij mijn Meester herkent, zal hij gelijk weten dat ik het ben. Wie houd ik voor de gek. Hij kent mijn aard, hij zal hoe dan ook weten dat ik het ben. Paniek vecht met een vreemd gevoel van opwinding. Opwinding ingegeven door het besef dat hij zal genieten van wat hij ziet. Hij deelt immers onze interesses. De opwinding wint en je recht je rug vastbesloten om hem te laten zien hoe groot de toewijding aan je Meester is. Als Hij dit wil, zal ik mijn best doen ervoor te zorgen dat Hij trots op me kan zijn.

Onverwacht word je na enkele stappen al tegengehouden. je wordt een kwartslag gedraaid. je voelt hoe de vrouwenhand je kuiten pakt en deze optilt en naar voren duwt. je voelt de vloer van het busje onder je schoenen en beseft dat je niet zal worden tentoongesteld aan het uitgaanspubliek, aan Hem. Ietwat teleurgesteld speelt deze gedachtegang door je hoofd. je voelt hoe de mannenhanden, de Mijne?, je helpen om in de bus te stappen. Gedempt door het masker hoor je de zijdeur dichtslaan. je wordt naar het midden van de bus geschoven over een matras die op de vloer van het busje is gelegd. Dan voel je hoe de vrouwenhanden achter je rug het grote slot tussen je polsboeien vastpakken. De ruimte die je krijgt, doet je beseffen dat zij de sleutel had. Snel worden je polsen vastgepakt en boven je hoofd gebracht. Een doffe klik; je voelt hoe je polsen boven je hoofd weer vastgezet zijn. Aan je eigen gedachten overgeleverd zit je op je knieën, armen boven je hoofd, geblinddoekt, onwetend.

je moet je evenwicht zoeken als de bus start en zich in beweging zet. Mooi, hoor je gedempt door het gewatteerde leer. je voelt hoe een ranke vrouwenhand haar eerdere zoektocht weer oppikt. Haar dunne vingers glijden over je lichaam, volgen de rondingen van je borsten. Een handpalm glijdt geopend over je borsten, je hypergevoelige tepels strelend, aaiend. Ook haar andere hand wordt in het spel betrokken. je voelt hoe je lichaam reageert op de aanrakingen van deze onbekende, mysterieuze vrouw. Ze bespeelt je lichaam als een harp. Snaren tot het uiterste gespannen. Haar nagels krassen door de transparante stof over je tepels. Trekken plagend een krassend spoor over je gezicht. je voelt hoe scherp ze zijn en bent blij dat er niet meer kracht achter zit. Een onophoudend strelen doet de opwinding in je lichaam opzwepen. Dan een steviger paar handen op je billen, knedend, strelend, aaiend. je voelt hoe de beide helften van je billen uit elkaar getrokken worden. De transparante harembroek valt hierdoor open en je voelt een koele bries tegen je open kruis. Een schok…. Wie rijdt er dan?

Het eitje verborgen in je binnenste begint plots te trillen. “Ja manishdas,” hoor je van voor uit de bus. “We zijn met vieren vanavond.” Nauwelijks hoorbaar door het dikke masker, hoor je Mijn stem. “Ik rijd terwijl jullie alvast kennis kunnen maken. Maak dat ik trots op je ben manishdas!” Een gevoel van veiligheid spoelt door je heen, aangevuld door de opwinding van het besef dat een fantasie werkelijkheid gaat worden. Een fantasie van je Meester. je bent in veilige handen.

je ruikt de bedwelmende geur van de vrouw als ze voor je gaat zitten. Haar handen glijden over je rug. Haar vingers krassen in je vlees. je voelt hoe ze zich in het vlees van je billen drukken. De man achter je heeft zijn handen inmiddels weggehaald. Dan voel je hoe zij je billen uit elkaar trekt. “Maak me trots manishdas,” hoor je me gebiedend zeggen vanuit de voorkant van de bus. Geen ruimte voor twijfel, geen ruimte voor ongehoorzaamheid, enkel toewijding. Je beseft dat ik het schouwspel volg in de binnenspiegel. Dan plots voel je hoe de man zich tegen je aandrukt. Je hart slaat over…. This is it!!!!
”This is it manishdas!” hoor je me commanderen! Je kringspier pulseert als een razende. Verkrampend en ontspannend. je voelt de druk van zijn harde penis tegen je anus. Dan, je was haar haast vergeten, drukt de vrouw haar nagels in je billen. je voelt hoe haar mond zich op de jouwe drukt. Haar tong schiet hongerig tussen je lippen, zoekend, dwingend. Haar borsten drukken tegen de jouwe. je geeft je over aan de lust en opwinding die door je lichaam giert. Dan zuig je haar adem naar binnen als de man zich krachtig in je begraaft. Zijn stevige paal dringt in je lichaam. Voor de eerste keer heb ik je aan een ander gegeven, heb ik een andere man toestemming gegeven je te gebruiken voor zijn genot. Tranen van trots en geluk vullen je ogen. je voelt hoe de vrouw deze teder van je wangen kust. De tederheid van haar kussen verandert langzaam in een begerige, opzwepende, opwindende, dwingende honger. Haar tong penetreert jouw mond terwijl haar nagels zich in het zachte vlees van je billen drukken. Ze trekt haar vingers striemend over het witte vlees. Rode striemen, verborgen voor jouw blik verschijnen als een schril contrast. Ook de onbekende man wordt bevangen door lust. Steeds ruwer neemt hij bezit van je lichaam. Zijn vingers klauwen hongerig tussen je benen, kneden je borsten, je tepels vangend tussen duim en wijsvinger, rollend, knijpend. Zijn vrije hand draait zich in je haren. je voelt hoe je aan je haar achterover wordt getrokken bij iedere ruwe stoot van zijn penis. Overgegeven aan hun lust, beschikbaar gesteld door je Meester. Een trotse opwinding borrelt op tussen je benen. je drukt je billen gewillig naar achteren bij iedere krachtige penetratie. je voelt hoe je wordt opgerekt door zijn harde paal. Haar lippen zoeken nog altijd hongerig de jouwe. je voelt hoe zij in het weke vlees van je lippen bijt en proeft een druppel bloed op je tong. Begerig drinkt zij het van je tong. Hulpeloos hang je tussen hen in.

Dan voel je hoe zij van positie verandert. je voelt het kriebelen van haar lange haar over je buik. Je beseft dat ze zich achterover laat zakken. De onbekende man neemt je anaal in een inmiddels moordend tempo. Het besef dat ik dit alles bekijk doet het vocht tussen je benen stromen. je voelt hoe dit plakkerig langs je benen glijdt. Dan een tong. De vrouw is achterover gaan liggen met haar hoofd tussen je benen. je voelt hoe zij je sappen drinkt. Haar behendige tong penetreert je druipende spleet. De man gebruikt je nog steeds voor zijn eigen lusten. Zijn ruwe bewegingen maken dat je over de mond van de vrouw wordt geduwd. Bij iedere stoot voel je haar lippen op je clitoris. De lust wordt ondraaglijk. je smeekt kreunend om klaar te mogen komen. “Alstublieft Meester, laat mij komen, alstublieft....”

Een ruw: “nee” van voorin de bus doet je beseffen dat deze nacht een lange wordt. je vecht tegen de groeiende opwinding. Een haast onmogelijke strijd. Dan neemt de vrouw je clitoris tussen haar tanden. De dreiging van haar vlijmscherpe tanden, de druk van haar beet, de angst van deze onbekende, onvoorspelbare vrouw maakt dat de opwinding plaats maakt voor angst. Het naderende orgasme wordt naar de achtergrond gedwongen. Dan een scherpe ruk aan je haren. je voelt het kloppen van de harde paal in je achterste. Met een kreun drukt hij zich zo diep mogelijk in je. je voelt het kloppen van zijn orgasme diep in je binnenste. “Owwww,” kreun je, beseffend dat een andere man je heeft gebruikt voor zijn eigen bevrediging. je voelt hoe hij zich terugtrekt. je voelt zijn handen friemelen tussen je billen. Dan voel je zijn zaad tegen de binnenkant van je benen. Een condoom, een geruststelling, een gevoel van veiligheid en dankbaarheid voor je Meester. Natuurlijk zorgt Hij voor mijn veiligheid, natuurlijk kan ik Hem vertrouwen. je voelt de laatste golven van opwinding van hem langs je benen lopen. Dan voel je haar hongerige mond op jouw benen. Elke druppel van zijn vocht oplikkend. Haar tong strelend, zoekend, likkend. Na enkele minuten neemt haar likken af. Teder drukt ze haar lippen op de jouwe, zoekt haar tong plagend jouw clitoris. De opwinding in je lichaam wordt weer als een razende opgezweept.

je voelt hoe ze zich weer opricht. Teder voel je haar lippen op de jouwe. je proeft de bittere smaak van zijn zaad nog op haar lippen. Haar handen strelen je haar als ze haar lichaam tegen het jouwe drukt, haar borsten pletten de jouwe. “You did well manishdas,” hoor je de zachte maar krachtige vrouwenstem zeggen. “Very well,” hoor je ook zijn, vaag bekende stem. “Very well indeed,” hoor je Mij zeggen van vooruit uit de bus. Dat vraagt om een beloning. Verbaasd door deze laatste opmerking wacht je verwachtingsvol af. je voelt het hobbelen van de bus en beseft dat we zojuist stil hebben gestaan. Hij heeft alles gezien, gaat er door je hoofd, als je beseft dat Ik gestopt ben om het erotische schouwspel te aanschouwen. Na wat uren lijkt, stopt het busje. je handen zijn nog steeds boven je hoofd vastgezet. je hoort gestommel en een deur die openschuift. je voelt de tengere vrouwenhanden boven je hoofd. Een klik en je bent vrij. Voordat je van je vrijheid kan genieten, voel je hoe zij dwingend je handen achter je rug trekt, geen weerstand duldend. Een klik en je beseft dat je wederom geboeid bent. Voorzichtig word je uit het busje gemanoeuvreerd. je hoort de voordeur slaan en beseft dat ook ik ben uitgestapt. je voelt hoe zijn en haar handen je vooruit dwingen. Een deur opent en sluit achter ons. De cape is in het busje blijven liggen besefte je toen je de koele avondlucht over je tepels voelde spelen.

je wordt opgetild en op een verhoging gezet, knielend. Een koele zachte ondergrond alsof je op een onderzoekstafel zit. je knieën worden uit elkaar gedwongen, waardoor de panden van je broek open vallen. je voelt de koele lucht door je open kruis. Dan een paar dunne vingers. Ruw worden je harde tepels betast en worden je schaamlippen van elkaar getrokken. Eén van de vingers zoekt je inmiddels harde clitoris. “Hier kan ik wat mee,” hoor je een rauwe vrouwenstem zeggen. je voelt hoe je armen naast je lichaam worden gehouden. Als aan een kruis genageld, zij het geknield. “Ik wist dat je Me niet teleur zou stellen manishdas,” hoor je Mijn krachtige stem zeggen. “Daarom heb ik deze beloning voor je geregeld!” je hoofd draait om te horen waar het geluid vandaan komt. Voordat je hierachter bent, voel je echter koud metaal tegen je rechtertepel. je voelt hoe deze wordt vastgeklemd. Verbaasd probeer je te bedenken wat er komen gaat. Onwetend voel je plots een genadeloze pijn als je tepel wordt doorboord. je voelt metaal trekken aan het gevoelige vlees. je voelt een vreemde gewaarwording als je beseft dat er metaal door je tepel wordt getrokken, het koude metaal contrasterend met de vlammende pijn. “Hier komt ie,” hoor je de ruwe vrouwenstem zeggen als je voelt hoe de opening nog enigszins wordt opgerekt. Dan verdwijnt het trekkende gevoel en blijft alleen de kloppende pijn, langzaam maar zeker wegebbend. je voelt hoe er kracht wordt gezet op het sieraad en beseft dat je rechtertepel zojuist is gepierced. Trotse opwinding overspoelt je lichaam.

Dan grijpt paniek naar je strot als je hetzelfde koude metaal op je linkertepel voelt. je hart klopt in je keel in afwachting van de pijn. Dan een felle steek, je vecht om niet hardop te gillen en voelt hoe de vrouw en man naast je jouw armen in bedwang houden. Als een offer wordt je blootgesteld aan deze pijniging. je voelt de dikke naald door het gevoelige vlees dringen. Dan hetzelfde getrek en geschuif als ook hier het sieraad door het zojuist ontstane gat wordt getrokken. Weer voel je hoe met kracht het sieraad wordt dichtgeklonken. Een bijzondere beloning voor een bijzondere ervaring. Dankbaarheid maakt zich van je meester voor de aangebrachte herinnering. Een herinnering die deze bijzondere ervaring, de eerste keer dat je Meester je aan een andere man schonk, voor altijd symboliseert.

je hoort Mijn kalmerende stem: “Wat ontzettend mooi. je hebt vanaf nu twee ringetjes door je tepels manishdas. Twee zilveren ringen om jouw verbondenheid als slaaf aan Mij, je Meester, te symboliseren en als herinnering aan de eerste stap op weg naar ‘Deepening Submission’. Als symbool voor je toewijding krijg je nog een derde beloning.” “Ga je gang.” hoor je Mij zeggen. Dan voel je hoe de handen van de man en de vrouw je steviger vastklemmen. je voelt hoe de andere vrouw met haar vingers je schaamlippen uit elkaar trekken. Paniek grijpt naar je keel als je het koude metaal tegen je clitoris voelt. Kloppend voel je de spanning in je kruis. Je ademhaling racet door je keel, je hart bonkt als een bezetene. je krimpt bijna ineen van opwinding, gemixed met vrees en pijn als je de druk op je clitoris voelt. Dan de lichte aanraking van mijn lippen op de jouwe. “You are Mine manishdas,” hoor je me zeggen en een gevoel van overgave en kalmte overspoelt je. je ontspant in de handen van de man en vrouw naast je. De vlammende pijn als je voelt hoe de dikke naald je clitoris doorboort vecht met het kalme besef dat Ik dit van je verlang. je verliest haast het bewustzijn als de vrouw het zilveren sieraad aanbrengt. Een klein zilveren staafje siert je clitoris. je voelt hoe zij het dichtknijpt en beseft dat niets ooit meer hetzelfde zal zijn. je handpalmen draaien haast automatisch, tergend langzaam naar boven als je wegzinkt in subspace. Ultieme onderwerping aan de wensen van je Meester. Gemarkeerd, niet alleen door de Kanji Tatoeage, maar ook door de ringen door je tepels en het zilveren kleinood door je clitoris. De kloppende pijn in je kruis overspoelt je en zonder het aan te zien komen, maakt een klein orgasme zich van je meester. Van pure uitputting zak je in elkaar in de armen van de man en vrouw die je vasthouden.
Post Reply