Vernedering als straf

Post Reply
User avatar
(Anita) smittie
Posts: 442
Joined: 02 Aug 2017, 19:41

Vernedering als straf

Post by (Anita) smittie »

Vernedering als straf

Zenuwachtig wierp ze een blik op de wijzers van haar uurwerk ... nog een klein uurtje, en dan moest ze volledig klaar staan ... . "Damned, waarom ben ik zo dom geweest?" vraagt ze zich zelf af. Ze leest het sms-je op haar mobieltje nog een keer na: "Klaarstaan, 11.00 uur stipt ... hoerige kleding". Allerlei rare gedachten spookten door Barbara's hoofd... eigenlijk kende ze hem nog maar pas, maar toch had ze een grenzeloos vertrouwen in hem. "Welke straf zou hij voor me in petto hebben?" dacht ze, terwijl ze onder de hete douche stond.
De week ervoor wilden ze hun maand samenzijn vieren ... Hij had een kamer in een hotel gehuurd in de Belgische Ardennen ... na een rit van bijna vier uur, het uitpakken van de koffers ... juist op het ogenblik dat ze aan de tafel wilden dineren ... rinkelde haar mobieltje. "Barbara, Suzy hier ... of je kan invallen dit weekend, Tessa ligt met hoge koorts in bed". En dat terwij Hij, haar heer en meester, haar geliefde, teerbeminde en aanbeden man haar had verzocht haar mobiele telefoon thuis te laten dit weekend... een weekend alleen voor hen, vol genot . Stipt op het afgesproken uur rinkelt haar telefoon... Barbara haast zich naar buiten, gekleed in een zwart leren minirokje, een bloesje dat haar mooie décolleté accentueert, onder haar rokje een dunne, zwarte satijnen string ... high heels (waar ze amper mee recht kan blijven) ...ze stapt in de auto die voor de deur staat te draaien... met ronkende motor verdwijnt de sportwagen aan het einde van de straat.
"Waarom zegt hij nu niets?" vraagt ze zich angstig af... "ben ik niet goed gekleed, is er iets mis?" ... bezorgd kijkt ze in het make-up spiegeltje aan de passagierszijde.
Na een twintigtal minuten, in doodse stilte, te hebben gereden ... de spanning bereikt een hoogtepunt, stopt hij op een parking langs de snelweg... op loopafstand van enkele andere auto's - reizigers die hun picknickmandje ledigen op het parkeerterrein - en enkele vrachtwagenchauffeurs. "Eruit!" snauwt Hij bits. Bevend, tranen die opwellen, stapt ze bevreesd uit ... . Hij blinddoekt haar en beveelt: "Benen wijd" ... ze voelt zijn hand langs haar dijen onder haar rokje glijden... "Aaaaaauuuw..." ... met geweld scheurt Hij haar stringetje van haar lichaam. Hij betast even haar schaamlipjes, een vinger dringt zich in haar - nog droge - kutje naar binnen, glijdt even heen en weer, ... dan voelt ze de vinger langs haar mond glijden... .
"Stap terug in" .. Blij dat hij haar niet achterlaat, stapt ze terug in de wagen ... hij maakt haar gordel vast en - geblinddoekt - zit ze naast hem tijdens de verdere rit.
Hij laat zijn handen over haar benen glijden, en stroopt haar rokje verder naar boven ... de chauffeurs van de passerende wagens, terreinauto's, vrachtwagens en autobussen kunnen ongestoord naar haar kale kutje kijken... dat af en toe bepoteld wordt door de hand van haar Grote Geliefde Na een snelle autostraderit, franse muziek schallend uit de boxen ... "Je t' aime ; moi non plus", ... l'enfant terrible van de franse chansons - Gainsbourg, komen ze aan op de dijk van de hautaine badplaats. Hij stapt uit ... ze ruikt de zilte zeelucht die in haar neusgaten dringt, ... ze wordt uit de wagen getrokken, Hij duwt haar naar voor, wankelend op haar benen staat ze bij de motorkap.
"Voorover bukken, slet!" ... fluistert Hij in haar oor... Ze legt haar bovenlichaam bovenop de motorkap, haar kontje steekt uit bovenop de wagen. Hij stroopt haar rokje op ... schaamrood kleurt haar wangen ... de voorbijwandelende toeristen kijken, fluisteren ... enkele geven gemene opmerkingen ("Vuile hoer, .... Ooooh, schande, ... Hé jongens, moet je zien wat een geile slet, ....) ... de meest uiteenlopende reacties galmen door haar oren en haar mind. Voor ze het geluid van het zoevende leer door de lucht kan plaatsen in haar gedachten, voelt ze de striemende pijn van de zweep die haar naakte ronde billen teistert... "Aaaaauwww, ... " brult ze ongearticuleerd uit, op het ogenblik dat het leder haar raakt.
Na een zevental slagen stopt Hij, legt het zweepje terug in het koffer van de wagen en trekt haar recht, stroopt het rokje naar beneden en ontdoet haar van haar blinddoek ... .
"Neen, ... niet hier ... oooh neen, ... " schiet er door haar heen, op het moment dat ze beseft waar ze zich bevindt ... Zandvoort aan zee... "Asjeblieft, Meester, niet hier ....!!", smeekt ze. Hij beseft maar al te goed dat ze hier een groot deel van haar jeugd heeft doorgebracht.
"Kijk schatje," zegt Hij zacht ..."Vorige week wou ik een romantisch, idyllisch weekend met jou doorbrengen, maar jij wou écht roet in het eten gooien ... nu doen we het op mijn manier ... jij bent dit weekend mijn seksslavin, mijn sletje, en ik verwacht volstrekte gehoorzaamheid." Teder kust hij haar op de mond ... terwijl zijn vingers - gemeen hard - in haar linkertepel knijpen.
"Kom, ... nu naar het hotel ..." zegt Hij opgewekt In het hotel aangekomen, aan de receptie, voelt ze de blikken van de andere gasten op haar rug branden. Wie zou haar gezien hebben, in die vernederende pose op de dijk?
"Gereserveerd op de naam "Jack", dringt vaag tot haar door, "suite met zicht op zee, voor mezelf en dit sletje", ... Een schaamrode blos kleurt Barbara's gezicht, ze slaat haar blik neer.
De kamer is hemels ingericht, een groot hemelbed, met uitzicht op een ruim terras met bankirai vloer, breed zicht over het strand en de zee, een badkamer met ligbad, aparte douche en zelfs een jacuzzi. Veel lichtinval, mooie egaalwitte muren.
Een tuiltje rode rozen op de tafel, en een kaartje: "Welkom schattig sletje van me, wees mijn fee, wees mijn seksslavin, toon me je liefde! Jack" ...
Ondanks de vernedering en het gepasseerde leed, loopt een rilling van genot, van ontroering door haar heen als ze dit leest, de tintelingen glijden langs haar ruggegraat.
Jack laadt de koffers uit, en knoopt terug een blinddoek om Barbara's ogen. Ze voelt haar bloes van haar lichaam glijden, haar bh wordt losgemaakt en haar sierlijke, stevige, middelgrote tietjes met mooie bruine tepeltjes worden bevrijd. Haar zwart rokje glijdt langs haar benen op de grond rond haar voeten. Ze wordt op haar rug op het bed geduwd, en ze voelt de lederen polsboeien om haar handen en enkels glijden. Weerloos en naakt wordt ze geketend op bed, armen en benen wijd gespreid, haar borsten fier in de lucht stekend, haar tepels wijzen recht naar boven, ... Plots hoort ze Hem bellen "Roomservice, ... ja, een flesje Champagne graag, kamer 509. Zet maar neer in de kamer, ik neem eerst even een douche". Haar adem stokt ... "Neen, asjeblieft ..." huilt ze .. "Laat me hier zo niet liggen, asjeblieft".
Terwijl Jack genietend in de jacuzzi stapt, wordt de kamerdeur geopend en komt een jonge man, ongeveer een jaar of 27 de kamer binnen met een ijsgekoelde fles Laurent-Perrier... Ze voelt zich machteloos, vernederd ... wanneer ze de blikken van de hotelbediende op haar naakte lichaam voelt branden. Tranen van vernedering en schaamte in haar blinddoek, en tegelijkertijd voelt ze rillingen van opwinding door haar lichaam glijden... "Dit kan niet", spookt er door haar hoofd .."ik raak toch niet opgewonden van hier als een sletje tentoongesteld te zijn ..."
Na enkele ogenblikken, hoe lang het geduurd heeft, weet ze niet, hoort ze de deur terug dichtslaan ... de ober heeft de kamer verlaten ... een zucht van opluchting gaat door haar heen, schaamrood kleurt haar wangen als ze bedenkt dat ze morgenochtend aan de ontbijttafel zit, beseffend dat één van de personeelsleden haar meest intieme plekjes uitgebreid heeft kunnen bewonderen.
Jack komt fluitend de kamer binnen ... "Lekker, schatje, de champagne is gearriveerd" ...
Hij neemt de ijsgekoelde fles, en plaatst die met de bodem op haar rechterborst. De koude trekt door haar hele lichaam ... tegelijkertijd neemt hij een ijsblokje uit de emmer, en beroert hiermee haar schaamlipjes, haar clitje en haar dijen... dan neemt hij uit zijn sportzak een aantal attributen, waaronder een flinke vibrator, met serieuze afmetingen, en zet die in de ijsemmer... Jack laat de champagnefles knallen, en schenkt twee glazen in. Lief en teder ondersteunt hij Barbara's hoofd, en laat haar enkele slokken nippen uit het glas, ... daarna drinkt hij zelf een teugje.
Hij kust haar mond, teder, liefkozend, ... en fluistert haar toe ... "Aanvaard mijn straf, als teken van liefde en waardering voor jou!"
Vervolgens laat hij de champagne uit de fles over haar lichaam lopen, over haar navelbuik, haar tietjes en langs haar kutje... daarna likt hij liefkozend deze lichaamsdelen, en kust haar vervolgens terug op de mond.
Tot hiertoe ervaart Barbare enkel genot, ze had niet verwacht dat hij haar zo teder zou behandelen.
Jack staat recht van het bed, zet een leuk CD'tje op, en neemt de, intussen ijskoude, vibrator uit de ijsemmer. Hij streelt zacht Barbara's haren, en plots, zonder enige verwittiging, duwt hij genadeloos de dikke vibrator in haar nauwe kutje. Barb spartelt, kronkelt maar de boeien beletten haar te ontsnappen... "Neen, asjeblieft, Aaauw, dat doet pijn, genade, da's véél te koud, please", schreeuwt ze uit. Meedogenloos laat Jack de massagestaaf zitten, hij zet enkel de trilfunctie aan.
Daarna plaatst hij een houten wasknijper op haar, zéér gevoelige, clit en kust vervolgens haar mond... met een stevig, kort zweepje begint hij zacht over haar tietjes te slaan, niet hard, niet écht pijnlijk.
De slagen zijn vooral gericht op haar tepeltjes, wat toch een - laat ons zeggen - onaangenaam gevoel verwekt.
Barbara kreunt, vooral van pijn, maar ondergaat lijdzaam haar straf.
Na een enkele minuten neemt Jack de vibrator, en begint stotende bewegingen te maken in haar kutje, teneinde haar genot te stimuleren. Een tiental minuutjes later, als ze begint te kreunen en plezier begint te ervaren, neemt hij de dildo weg, en verwijdert het speldje van haar clit. Dankbaar fluistert ze: "Dankuwel Meester, dankuwel"...
Trots op zijn slavin, besluit hij haar een portie genot te gunnen... maar, gemeen als hij is, plaatst ie toch twee wasknijpers op haar tepeltjes, voor hij haar in een lekkere soixante-neuf begint te likken. Op het ogenblik dat ze haar hoogtepunt bereikt, bijt hij, zacht weliswaar, in haar schaamlipjes, .. wat niet belet dat ze een intens orgasme beleeft... daarna verandert hij van positie, en neemt haar, terwijl ze vastgeketend en volstrekt weerloos is.
Ze voelt zijn geslacht de diepten van haar vrouwelijkheid omploegen, samen versmelten ze tot één. Nadat ze samen genoten van deze stoeipartij, maakt Jack Barbara's boeien en blinddoek los, en klinken ze samen een glaasje champagne, ... kussend, knuffelend vallen ze neer op bed, .. na een tijdje in elkaars armen te hebben genoten, blinddoekt Jack haar opnieuw. "O wee, wat nu weer?" gaat er door haar heen.
Even later neemt Jack haar teder in haar armen, begeleidt haar naar de badkamer, en als hij haar blinddoek afneemt, ziet ze, geëmotioneerd, dat hij de jacuzzi heeft laten vollopen, er zijn pralines en aardbeien voorzien, en de hele badkamer ligt vol met rozeblaadjes, kaarsjes staan in hartvorm op het badkamermeubel...
Lief fluistert hij haar toe: "Barb, ik verlang naar je, wordt mijn vaste slavin, én mijn levenspartner, ... aanvaard dit geschenk als liefdessymbool" ...
en geeft haar een juwelendoosje, waarin ze een prachtige tepelpiercing vind, ...
"Morgen wordt ie geplaatst in je tepeltje, ... dit is mijn collar voor je!"
Hij kust haar innig , en trekt haar mee in de jacuzzi.
Samen beleven ze nog een intens intiem weekend aan de kust.
Post Reply