Heropvoeding

Post Reply
User avatar
(Anita) smittie
Posts: 441
Joined: 02 Aug 2017, 19:41

Heropvoeding

Post by (Anita) smittie »

Heropvoeding

Vandaag word ik door mijn meester naar een ander huis gebracht. Hij vindt dat ik me te veel vrijheden permitteer en wil dit graag gecorrigeerd zien. Ik moet toegeven dat ik soms teveel van mijn meester vraag. Hij neemt me mee naar de auto, draagt een tas met de attributen die me hier zo vertrouwd en dierbaar geworden zijn.
Ik ben gekleed in een lange leren rok, hoog gehakte laarzen met rijgveter en een leren corset. Om mijn hals draag ik een leren band met een ring eraan. Verder een minescuul slipje van zwart satijn en zwarte kousen. De auto is geblindeerd bij de achterbank en ik heb dan ook geen idee waar ik heen gebracht word.
Als we de oprijlaan oprijden van de villa, ben ik blij dat we er zijn. Ik moet eigenlijk heel nodig plassen. Mijn meester loopt naar binnen en laat mij in de auto wachten. Dan komt hij terug met een vrouw en man, beiden in het zwart gekleed. Het portier zwaait open en ik mag uitstappen. Hij stelt me voor aan mijn nieuwe meester en meesteres. De afspraak is dat als ik me goed weet te gedragen binnen twee weken, ik weer naar huis mag. Zo niet, dan volgen nog eens twee weken volgens strak regime. Ik knik ten teken dat ik het begrepen heb en houd mijn blik op de grond gericht. Ondertussen moet ik heel nodig naar de wc. Als mijn meester mij de tas aanreikt wordt deze onderschept door de meesteres. Na een korte inspectie geeft ze hem terug aan mijn eigen meester met de mededeling dat ik die voorlopig niet nodig heb, daar zij zelf over voldoende attributen beschikken die misschien doeltreffender zullen zijn voor de taak die zij op zich hebben genomen. Ik word geacht dankbaar te zijn voor deze geste.
Mijn meester vertrekt en ik ben op mijn nieuwe meesters aangewezen. Zij gaat me voor naar de deur en de man loopt achter me. Ik moet nu toch wel erg nodig plassen. Ik waag de gok en vraag zo onderdanig mogelijk of ik naar de wc mag. Het mag….. maar met de deur open. Pfffffffffff, wat een opluchting.
Ik word een kamer binnengebracht waar een buro met een leren stoel staat, een divan langs de wand en aan de muren hangen foto’s van modellen, sommigen naakt, anderen volledig gekleed. Ik kijk voorzichtig om me heen. Zij gaat in de stoel zitten, hij blijft naast me staan. Ze vraagt of ik weet waarom ik hier ben. Ik knik. Een strenge blik maakt dat ik snel alsnog “ja, meesteres” eruit krijg. Ze vertelt me dat ieder meisje hier een eigen kamer heeft, waarvan de deur echter niet op slot kan. Verder is het ten strengste verboden ondergoed te dragen zonder uitdrukkelijke toestemming van hen. Kleding wordt beschikbaar gesteld, afhankelijk van de voor die dag geplande training. Er zal geen vast schema zijn. Op elk moment dien ik beschikbaar te zijn. Op gehoorzaamheid staan kleine beloningen en op ontoelaatbaar gedrag staan sancties, die ter plekke zullen worden bepaald. Mijn persoonlijke bezittingen zullen in bewaring worden genomen en bij vertrek krijg ik deze pas terug. Hieronder valt ook de kleding die ik aanheb.
Ik word gesommeerd mij ter plekke uit te kleden. Alleen de halsband mag blijven ten teken van mijn positie, die van een slaaf. Ik krijg een zwarte wikkeljurk die met 1 strik vast zit. Als ik klaar ben word ik naar mijn kamer gebracht en wacht geduldig af.
Na enkele minuten komt een jonge vrouw mij halen. Ze brengt mij naar een ruimte met langs de muren stalen buizen met bevestigingsmogelijkheden voor van alles en nog wat. Aan één wand zijn spiegels, een andere wand hangt vol met diverse zwepen, koorden, leren riemen, kettingen enz. Ook aan het plafond zitten haken en ogen. De ruimte is verlicht met kaarsen, geen ramen. Er staan diverse banken, tafels en rekken met daarop veel dat ik niet kan onderscheiden. In een hoek is een kledingrek en een schoenenrek.
De jonge vrouw verdwijnt en ik blijf alleen in de ruimte staan. Kijk voorzichtig rond. Dan komt de meesteres binnen in een korte leren jurk met lage hals, netkousen en op stiletto’s. In haar kielzog een jonge man aan een leiband, gekleed in een mouwloos leren vest en verder niks. Ik moet mijn jurk uitdoen en wordt geïnspecteerd door de meesteres. Ik kijk haar aan, maar sla al snel mijn ogen weer neer. Ze geeft me een kort zwart lak rokje, een paar kousen, hoge lak pumps en een leren bolero die mijn borsten vrij laat. Ik trek het snel aan.
Ze loopt om me heen, wrijft over mijn billen en geeft er een tik met de vlakke hand op. Ze streelt mijn borsten en knijpt in mijn tepels. Met een hoofdknik gebaart ze de jonge man mij hand- en enkelboeien om te doen.
Ze zet me voor een rek en maakt de polsboeien schuin boven mijn schouders vast. Met een zweep met losse slierten van leer bewerkt ze mijn borsten tot ze rood zien en mijn tepels hard zijn en uitsteken. De tinteling trekt door mijn lijf als ze op beide tepels een klem plaatst. Een hartgrondig aaah van mij wordt afgekapt met 'Mondje Dicht! Nog 1 keer en je kunt niets meer zeggen!' Ze aait over mijn tepels en ik kronkel van het gevoel dat dit veroorzaakt. Ze plaatst nog twee klemmetjes naast de eerste en opnieuw kreun ik. De jongeman komt al aangelopen met een gag. Ze kijkt veelbetekenend van de gag naar mij. Ik houd mijn mond dicht. Als ze kleine gewichtjes aan de klemmetjes haakt, moet ik stil zijn maar kan het niet. De gag is een feit. De lichtste beweging voel ik tot aan mijn kruin. Ze strijkt nogmaals langs mijn tepels en dan slaat ze mijn rokje omhoog.
Ze gaat achter me staan, ik kan haar niet meer zien, probeer achterom te kijken. Ik moet voor me blijven kijken en wacht op wat komen gaat. Ze strijkt met een kort recht zweepje langs de binnenkant van mijn dijen. Ik zet mijn benen iets uit elkaar om steviger te staan voor wat komen gaat. De jongeman maakt hiervan gebruik door een stang tussen mijn enkels te bevestigen zodat ik mijn voeten niet meer bij elkaar kan zetten. Het zweepje gaat rap heen en weer tussen mijn dijen die beginnen te gloeien, zachtjes streelt ze mijn kale poesje en geeft er een paar korte tikjes op. Nu wrijft ze over mijn billen en slaat beurtelings links en rechts met de vlakke hand. Ik kan nauwelijks stil blijven staan. Weer een paar korte tikjes tegen mijn poesje dat warm aan begint te voelen. De meesteres haalt haar hand erover en laat snel een vinger naar binnen glijden om te zien hoever ik ben. Een vochtig spleetje is wat ze voelt. Ik moet mijn voet verplaatsen om mijn evenwicht te bewaren, mijn borsten voelen het resultaat. Begin langzaam overspoeld te worden door alle gevoelens. Mijn aandacht blijft op haar gericht.
Een hoog smal bankje wordt voor me neergezet. Ze maakt mijn polsboeien los en laat me voorover buigen over het bankje. Ze haakt de polsboeien vast aan het bankje en mijn borsten hangen vrij. De gag mag af. De jongeman gaat voor me staan en ik zie nu dat hij een riempje om zijn ballen en penis heeft. Inmiddels is hij ook niet onberoerd gebleven door wat ik moet doorstaan en hij stopt zijn harde in mijn mond. Ik zuig en hij gaat dieper. Door de beweging krijgen mijn tepels het heel erg te verduren. De meesteres kijkt goedkeurend toe.
Terwijl ik hard mijn best doe alles onder controle te houden word ik van achteren verrast met een massage van mijn spleetje en twee tellen later ben ik gevuld met een grote dildo. Terwijl ik even naar adem snak, gaat het aan twee kanten nog dieper.
Ze streelt mijn billen waar de afdrukken van de laatste slagen nog zichtbaar zijn. Voorzichtig masseert ze de laatste opening waar nog niks in zit. Dan wordt met wat gel een strip bolletjes ingebracht, van klein naar groter, steeds verder en wijder moet ik. Langzaam haalt ze ze een voor een terug en weer in en terug. Ik weet van voor niet meer wat ik van achter voel.
Dan besluit ze dat het genoeg is geweest en maakt alle boeien los en haalt de dildo eruit. Ik mag overeind komen en hervind mijn evenwicht. Ik moet op het bankje gaan zitten. Ze haalt de gewichtjes en de klemmetjes waar ik nu aan gewend was los. Een golf van pijnlijk genot vloeit door me heen. Ze likt mijn tepels zachtjes en zoent me op mijn mond. Al zoenend glijden haar vingers bij me naar binnen en maakt ze me als beloning klaar. Vervolgens neemt ze de jongeman mee naar de lange bank en mag hij bij haar af laten maken waar ik aan begonnen was. Les 1. Na een eerste dag en nacht bij mijn nieuwe meesters begint het besef pas echt tot mij door te dringen dat het menens is met de plannen van mijn meester om me weer in het gareel te krijgen. De eerste dag was heftig, maar niet ondraaglijk. De nacht was minder plezierig. Op een hard bed, met slechts een dunne deken en geboeid aan het bed had ik die meer wakker dan slapend doorgebracht. ’s Ochtends werd ik door hetzelfde meisje dat me gisteren naar mijn eerste les bracht losgemaakt. Ik mocht naar het toilet en mezelf opfrissen. Ik kreeg iets te eten en moest daarna op mijn knieën naast mijn bed gaan zitten en wachten op, ja waarop?
Dan zwaait de deur open. Zonder iets te zeggen trekt de man me overeind. Mijn benen zijn stijf van het lange geknield zitten. Ik loop met hem mee, de lange gang door, de trappen af, linksaf een gang in, dan een open deur. Hier stoppen we. Hij duwt me naar binnen en doet de deur achter me dicht.
Ik sta weer in een schaars verlichte ruimte, een andere dan de dag ervoor. Ook hier geen ramen. Muren weer voorzien van mogelijkheden om van alles aan vast te maken en ook een hoek met riemen, touw en kettingen. Dan zie ik hem staan. Slechts kort kijk ik hem aan, sla dan mijn ogen neer. De korte blik was genoeg om me te realiseren wie ik ben, wat ik ben.
Hij komt naar me toe, loopt om me heen. Zijn handen glijden achteloos langs mijn billen. Plots pakt hij me bij mijn haar en trekt mijn hoofd achterover.
“Zo, dus jij moet manieren leren hè? Dan ben je hier aan het goede adres.” Zijn stem klinkt streng, maar heeft een mooie diepe klank. Hij laat mijn haar los en geeft een klap op mijn billen. Hij trekt in één ruk de wikkeljurk los en gooit deze aan de kant. Naakt sta ik voor hem, blootsvoets.
Opnieuw loopt hij om me heen, ik voel zijn warmte, zo dicht loopt hij langs. Dan glijdt zijn hand tussen mijn benen, zijn vinger in mijn kut. Ongemerkt kreun ik licht en beweeg met hem mee.
“Zo meisje, dus je vindt het lekker hè. Een slet, dat kon niet missen. Eens kijken wat we nog meer in je hebben zitten dat je ware aard verraadt.” Zijn vinger die stevig mijn kut masseerde haalt hij eruit, al nat van mij en steekt hem zonder omhaal in mijn mond.
“Aflikken!” Ik gehoorzaam en proef mezelf.
Even plots trekt hij hem er weer uit en loopt naar de hoek waar het ijzerwerk en attributen liggen. Hij komt terug met o.a. enkel- en polsboeien. Doet ze mij om en neemt me mee naar het midden van de ruimte. Maakt daar mijn polsen aan elkaar en aan een ketting die van het plafond afhangt vast. Zo hoog dat ik net met mijn voeten bij de grond blijf. Tussen mijn enkels een spreidstang.
Volledig overgeleverd, weerloos, beschikbaar sta/hang ik daar. En het voelt zo lekker en angstig tegelijkertijd. Ik voel mijn kutje nat worden van de spanning die langzaam in mijn lijf voelbaar begint te worden. Mijn ademhaling wordt sneller, mijn tepels worden hard, ik krijg het warm en koud tegelijk en hij is nog maar net begonnen.
Hij gaat achter me staan en daar voel ik de eerste klap met de zweep, mijn bovenrug, mijn billen, mijn bovenbenen, een onverwacht felle tussen mijn benen. Ik laat me horen, maar “kop dicht” is het commando. Hij gaat gestaag door, ik kan niet stil blijven staan. Probeer de slagen te ontwijken en telkens vindt zijn zweep mijn lichaam weer.
Zachte handen strelen dan mijn reeds roodgloeiende billen. Net als ik het lekker begin te vinden volgt een harde slag, eerst op de ene bil, dan op de andere. Zijn andere hand voorlangs, vingers in mijn kut, eerst één, dan twee, drie of allemaal? Ik voel het niet meer, ben nat en geil. Ik slaak weer een kreet als mijn billen het opnieuw moeten ontgelden.
“Daar gaan we eens wat aan doen, je maakt te veel herrie”; en ik krijg een stuk tape over mijn mond.
En dan is de voorkant aan de beurt. Ik zie hoe hij uithaalt met de zweep, weet wat er komen gaat, probeer me te vermannen en toch mijn lijf dat protesteert, wegdraait. Ik ben aan alle kanten opgewarmd, voor, achter, boven en onder.
Een blinddoek om. Handen over mijn lichaam, overal, onverwacht, strelend, knijpend, trekkend maar vooral warm. Ik gloei over mijn hele lijf, maar ook van binnen gloeit het, het stormt in me, zoekt een uitweg die mijn mond mij niet meer geven kan.
Knijpers op mijn borsten en op mijn tepels, een keurige rij, aan weerszijden. Net als ik aan het gevoel gewend ben, worden ze er hard afgeslagen en ik krimp ineen (voor zover dat kan in mijn positie). Weer handen die mijn nu pijnlijke borsten zacht strelen.
Hij staat achter me, ik voel zijn adem in mijn nek, zijn stem fluistert in mijn oor dat ik een geile slet ben die nergens anders goed voor is dan eens flink onder handen genomen te worden. Ondertussen blijven zijn handen op mijn lichaam, trekken mij flink tegen hem aan. Ik voel zijn harde. Mijn hete billen rijen tegen zijn onderlichaam aan.
Ik sta ondertussen te druipen van geilheid. Ook hij heeft het gezien. Maakt mijn handen los van de ketting, maar niet van elkaar. Hij duwt me op handen en knieën, mijn gezicht in mijn eigen geil.
Ik zie niets, kan niets zeggen, maar voel des te meer.
Zijn handen weer over mijn billen, hij trekt ze iets uit elkaar. Dan voel ik hoe iets kouds op mijn kontje gesmeerd wordt. Even later voel ik hoe hij een butplug naar binnen brengt. Op het breedste punt denk ik dat ik het niet houden kan, maar dan zit hij. Ik zou willen schreeuwen, maar kan slechts kreunen, hetgeen mij een waarschuwing oplevert.
Opnieuw zijn vingers in mijn kut, heftig op en neer bewegend. Ik voel mezelf langzaam meegenomen worden door het aanstormende orgasme. Ik kan niet vragen of ik mag komen en laat me gaan. Natuurlijk was het nog niet de bedoeling dat ik komen zou en ruw wordt mijn hoofd aan mijn haar omhoog getrokken en het tape van mijn mond.
“Wat dacht je, ik neem het er maar even van? Ik dacht het niet. Pas als ik zeg dat je mag kun je je laten gaan.”
Maar het was al te laat, ik laat me tegen hem aan zakken en de emoties golven door mijn lichaam dat schokt en schreewt (maar ik pas wel op geluid te maken, kom in stilte klaar). Hij laat me los en geeft mijn lichaam de kans uit te razen.
Mijn blinddoek wordt afgedaan en knipper tegen het licht, ook al is dat maar schaars. Hij strijkt mijn haren glad en dan breek ik, laat mijn tranen gaan. Hij veegt ze weg en trekt mijn hoofd tegen zijn schouder. Zegt dat ik dit helemaal niet verdiend heb, nog veel moet leren.
Maar voor vandaag is het genoeg geweest.
Post Reply