Vernedering en overgave

Post Reply
User avatar
(Anita) smittie
Posts: 442
Joined: 02 Aug 2017, 19:41

Vernedering en overgave

Post by (Anita) smittie »

Vernedering en overgave

Als de deurbel gaat kijkt ze verrast op uit haar boek. Ze hoopte op een rustig middagje lezen, maar dat zit er blijkbaar niet in. Ze zucht even en staat op om de deur open te doen. Als ze open doet, kijkt ze hem verbaasd aan. Ze krijgt niet lang de tijd om na te denken. Met zachte hand duwt hij naar achteren en stapt naar binnen. Ze begint met een begroeting.
“Stil.”
Verbaasd zwijgt ze, terwijl hij de deur dicht doet. Hij stapt naar voren, blijft vlak voor haar staan en kijkt haar recht aan. Ze slikt. Onverwacht grijpt hij haar bij haar haren en trekt haar hoofd naar achteren. Als hij zijn mond op de hare drukt, opent ze automatisch haar mond. Zijn tong glijdt naar binnen. Een warm gevoel trekt door haar buik, maar al snel trekt hij terug. Hij heeft haar nog altijd bij haar haren vast. Weer wil ze wat zeggen. De klap in haar gezicht komt hard aan. Geschrokken kijkt ze hem aan en slaat dan haar ogen neer.
“Op je knieën.”
Zonder aarzelen zakt ze op haar knieën. Met haar blik nog steeds omlaag gericht, wacht ze af op wat gaat komen. Haar wang gloeit nog van de klap en op een vreemde manier voelt het goed. Hij bepaalt en zij zal doen wat hij van haar verlangd.
“Trek mijn schoenen uit.”
Gehoorzaam maakt ze de veters los. Als hij zijn voet iets optilt, trekt zij de schoen uit. Op dezelfde manier volgt ook de andere schoen, waarna hij wederom zijn voet optilt. Ze snapt wat hij wil en trekt nu ook zijn sokken uit. Dan voelt ze hoe hij haar hoofd omlaag duwt. Ze slikt even als ze begrijpt wat hij wil. Dan brengt ze haar gezicht naar zijn voet. Zachtjes drukt ze haar lippen op zijn voet. Op haar handen en knieën doet ze hetzelfde bij zijn andere voet.
“Likken.”
Ze beseft waar ze mee bezig is en slikt nog een keer. Een gevoel van vernedering komt in haar op en ze geniet ervan. Ze buigt zich weer voorover en laat haar tong langs zijn voet spelen. Via zijn tenen likt ze omhoog en weer terug. Ook de andere voet verwent ze met haar zachte tong. Na beide voeten uitgebreid gelikt te hebben, kijkt ze naar hem op. Ergens hoopt ze iets van goedkeuring te zien, in plaats daarvan volgt een klap. Ditmaal treft hij haar andere wang. De pijn trekt door haar gezicht en ze voelt haar wang gloeien. Ze snapt dat ze fout zat en ze slaat haar ogen weer neer. Hij tilt zijn voet weer op en duwt deze met de onderkant in haar gezicht. Zachtjes omvat ze zijn voet met haar handen en laat dan haar tong over de voetzool gaan. Ze proeft een flauwe zweetsmaak, maar het houdt haar niet tegen. De manier waarop ze behandeld wordt, windt haar op en ze kan een kreun niet onderdrukken. Ze voelt hoe haar tepels hard geworden zijn en een tinteling trekt door haar onderlichaam. Ook zijn andere voet wordt door haar verwend, waarbij ze zelfs zachtjes op zijn tenen zuigt. Dan trekt hij plotseling zijn voet terug.
“Opstaan en uitkleden.”
Nog voor ze na kan denken, gehoorzaamt ze al. Zonder aarzeling kleedt ze zich geheel uit. Even later staat ze naakt voor hem, met haar ogen neergeslagen. Hij legt zijn hand op haar schouder en draait haar met een simpele beweging om. Met haar rug naar hem toe, voelt ze hoe hij haar handen naar achteren trekt. Een seconde later hoort ze de handboeien vastklikken. Hij drukt haar weer omlaag, zodat ze weer geknield zit.
“Meekomen.”
Hij loopt haar woonkamer in. Ze bedenkt zich dat de gordijnen nog open zijn en als ze hem naakt volgt, kan iedereen die langs loopt haar zien. Ze hoopt dat ze geluk heeft, maar voelt intussen een tinteling door haar lichaam gaan. Dan bedenkt ze zich dat ze te lang zit te aarzelen. Snel schuifelt ze op haar knieën de huiskamer in. Eenmaal binnen gaat ze voor hem zitten. De twee klappen in haar gezicht bevestigen dat ze er te lang over heeft gedaan. Hij doet niet zachtzinnig, flitst het door haar hoofd, als de pijn iets is weggetrokken. Hij pakt haar weer bij haar haren en trekt ruw haar hoofd naar achteren. Nog altijd kijkt ze hem niet aan. Als ze de klodder spuug in haar gezicht voelt, schrikt ze. Weer trekt een golf van vernedering door haar heen. En toch voelt ze haar lichaam reageren. Ze weet opeens zeker dat ze nat is. Intussen loopt zijn speeksel langs haar neus omlaag. Hij loopt om haar heen en haalt weer iets tevoorschijn. Als ze de metalen band om haar nek voelt, verschijnt er een glimlach op haar gezicht. Ondanks haar fouten, mag ze vandaag zijn collar dragen. Dat ze op klaarlichte dag midden in haar eigen woonkamer zit, met de gordijnen open, naakt en geboeid, met rode gloeiende wangen en een klodder van zijn spuug in haar gezicht, deert haar niet. Hij pakt haar wederom bij haar haren en trekt haar achter zich aan. Kruipend volgt ze hem zo goed en kwaad als het gaat. Opgelucht merkt ze dat hij haar meetrekt naar de slaapkamer. Met haar handen nog altijd geboeid op haar rug, laat hij haar geknield midden in haar eigen slaapkamer zitten. Ze merkt dat hij de gordijnen open laat en ze vraagt zich af wat haar te wachten staat. Hij is inmiddels voor haar komen staan en zijn handen gaan even langs haar tieten. Ze onderdrukt een kreun. Hij geeft haar niet lang de kans om te genieten. Ze ziet hoe hij zijn broek openmaakt. Vlak voor haar gezicht ziet ze zijn al stijve pik verschijnen. Gewillig opent ze haar mond. Terwijl zijn lul in haar mond glijdt, hoopt ze even dat ze hem mag verwennen. Hij blijkt echter andere plannen te hebben en duwt zijn stijve pik in één keer diep in haar open mond. Ze voelt zijn handen achter haar hoofd, terwijl zijn lul diep in haar mond zit. De tranen springen in haar ogen en ze kokhalst, terwijl ze haar best doet zijn staaf te verwerken. Ze kan nauwelijks ademhalen en toch moet ze toegeven dat het lekker voelt. Hij trekt weer terug en ze voelt haar eigen speeksel langs haar kin lopen. Haar hoofd wordt weer naar achteren getrokken, terwijl ze naar adem hapt. Hij spuugt haar voor de tweede keer in het gezicht. Dit maal raakt hij haar voorhoofd.
“Dieper.”
Direct verdwijnt zijn pik weer in haar wijd open mond. Ze wil hem tevreden stellen en concentreert zich op de lul die dieper haar mond binnendringt. Als zijn eikel haar huig raakt, kokhalst ze opnieuw. Terwijl de tranen in haar ogen springen, is ze vastbesloten zich niet te laten kennen. Langzaam glijdt zijn stijve lul haar keel in. Ze krijgt nauwelijks nog lucht en spert haar ogen open. Ze wil haar handen gebruiken om los te komen, maar de handboeien voorkomen dit. Ze probeert haar hoofd terug te trekken, maar hij houdt haar stevig vast. Ze voelt dat ze geen kant op kan, terwijl ze het steeds benauwder krijgt. Tegelijk voelt ze de opwinding door haar lijf trekken. Een druppel vocht loopt via haar been omlaag. Dan laat hij eindelijk los. Haar hoofd schiet naar achteren en ze hapt naar adem. Veel tijd om bij te komen, krijgt ze niet. Ze draait haar hoofd weg om op adem te kunnen komen. Een klap in haar gezicht volgt en direct opent ze haar mond weer. Hard stoot hij zijn stijve pik in één keer in haar keel. Weer moet ze kokhalzen, maar ze wil zich niet laten kennen. Met zijn handen op haar achterhoofd, duwt hij zijn lul langzaam dieper. Als haar neus zijn buik raakt, beseft ze dat ze zijn hele pik in haar mond en keel heeft. Terwijl de tranen langs haar wangen lopen, voelt ze zich trots. Ze kan hem helemaal hebben. Als hij terugtrekt, begint ze te hoesten. Speeksel loopt langs haar kin en druipt op haar tieten. Ook zijn lul is besmeurd met slijm. Ruw pakt hij haar bij haar haren vast en veegt zijn pik af aan haar gezicht. Als hij zich vervolgens voorover buigt en zijn gezicht tot vlakbij het hare brengt, verwacht ze even een kus. Met zijn mond vlakbij het hare, spuugt hij haar echter recht in haar open mond.
“Slikken.”
Gehoorzaam doet ze wat hij zegt. Vervolgens opent ze gewillig haar mond weer en nogmaals spuugt hij in haar mond. Ze wacht met geopende mond af wat hij verder wil. Als zijn lul weer naar binnen glijdt, hoort ze zichzelf kreunen. Langzaam beweegt hij zijn pik in en uit haar mond. Telkens drukt hij door tot achter in haar keel. Met veel moeite lukt het haar om door haar neus adem te halen. Telkens als zijn pik haar huig passeert, kokhalst ze. Hij trekt zich er niets van aan. Sneller en ruwer beweegt hij in en uit haar mond en keel. Elke keer als hij terugtrekt loopt haar spuug en kwijl langs haar kin en langs zijn pik. Ze voelt de druppels en slierten op haar tieten vallen. Terwijl hij hard in haar keel stoot, heeft ze het gevoel over haar nek te gaan. Op één of andere manier is ze vastbesloten dit vol te houden. Ondanks dat de tranen langs haar wangen lopen, lukt het haar. Hij trekt zich er niets van aan en ze had ook niet anders verwacht. Als hij in en uit haar mond stoot, bedenkt ze zich dat ze simpelweg in haar keel geneukt wordt. Ze wordt gebruikt voor zijn genot en toch voelt ze haar vocht langs haar been lopen. Hard en ruw stoot hij in haar mond. Ze merkt dat het makkelijker wordt, al moet ze nog steeds af en toe kokhalzen. Terwijl haar slijm en speeksel langs haar gezicht loopt, merkt ze dat zijn ritme onregelmatig wordt. Hij stoot nog een keer hard in haar keel en houdt dan stil. Ze voelt de eerste straal sperma recht in haar keel verdwijnen. Bij de tweede trekt hij zich terug, wat tot gevolg heeft dat ze zich erin verslikt. Hoestend zit ze voor hem, terwijl hij de rest van zijn zaad over haar heen spuit. Als ze weer op adem is gekomen, voelt ze hoe het laatste zaad aan haar haren wordt afgeveegd. Pas nu heeft ze goed door hoe besmeurt ze is. Tranen zijn over haar wangen gelopen en zijn vermengd met slijm, speeksel en sperma. Haar tieten glinsteren van het slijm en toch voelt ze zich goed, omdat ze hem heeft laten klaarkomen. In plaats van een bedankje spuugt hij haar nogmaals in het gezicht. Ze voelt zich vernedert, klein en onderdanig. Hij trekt haar aan haar haren overeind en duwt haar op het bed. Tot haar verbazing voelt ze hoe hij de handboeien verwijdert. Ruw draait hij haar op haar rug. Vervolgens pakt hij een stoel en gaat recht tegenover haar zitten.
“Speel met jezelf.”
Ze sluit haar ogen en aarzelend gaan haar vingers over haar tieten. Ze voelt hoe nat ze zijn geworden door haar eigen slijm. Ze haalt diep adem en spreidt dan toch haar benen. Ze beseft hoe open en gespreid haar kut voor hem zichtbaar wordt. Snel brengt ze haar hand omlaag en wrijft over haar gezwollen schaamlippen. Ze voelt hoe glibberig en nat ze al is. Moeiteloos glijdt ze met een vinger haar warme, natte opening in. Met haar andere hand speelt ze met haar tieten. Ze knijpt zachtjes in haar tepels. Intussen streelt ze zachtjes haar harde klit. Een golf van genot trekt door haar onderlichaam en onwillekeurig trekt ze haar benen naar elkaar. Ze schrikt er zelf van en spreidt ze direct weer. Met twee vingers glijdt ze in haar natte kut. Ze kreunt en trekt aan haar tepels. Terwijl ze haar benen nog wat verder spreidt, kneedt ze met beide handen haar tieten.
“Kijk me aan.”
Ze slikt en slaat twijfelend haar ogen naar hem op. Hij kijkt haar recht aan. Ze wil haar hoofd afwenden om de confrontatie uit de weg te gaan. Zijn blik houdt haar echter gevangen. Nogmaals slikt ze en gaat dan verder met het kneden van haar borsten. Aarzelend dit keer, omdat hij haar aankijkt. Ze brengt haar handen snel naar haar kruis en trekt haar schaamlippen voor hem open. Ze weet dat hij daardoor zo’n beetje recht bij haar naar binnen moet kunnen kijken en ze hoopt dat dit zijn aandacht zal afleiden. Even dwaalt zijn blik af en ze trekt haar kut zo ver mogelijk open. Direct richt hij zijn blik weer op haar gezicht. Ze haalt diep adem en gaat dan toch verder met vingeren. Als ze met haar ene hand drie vingers diep in haar kut duwt, kreunt ze zachtjes. Vervolgens glijdt ze met haar andere hand over haar gezwollen klit. Met moeite blijft ze hem aankijken, terwijl ze harder kreunt. De drie vingers stoot ze hard in haar soppende kut. Een golf van genot trekt door haar lichaam. Ze draait met haar kont en wrijft sneller over haar klit. Haar blik blijft echter op hem gericht en hij blijft haar strak aankijken. Ze stopt een vierde vinger diep in haar kut en pompt ze snel in en uit. Haar warme opening sluit strak om haar vingers en ze voelt het vocht langs haar hand lopen. Zijn blik maakt haar nerveus, maar toch wil ze nog maar één ding: klaarkomen. Ze hijgt terwijl ze over haar klit wrijft. Even sluit ze haar ogen, terwijl ze zichzelf langzaam naar een hoogtepunt vingert.
“Trek je knieën op.”
Direct opent ze haar ogen weer. Onbewogen kijkt hij haar recht aan. Zonder na te denken doet ze wat hij zegt. Met opgetrokken knieën ligt ze open en bloot voor hem te kijk. Hij schuift de stoel iets dichterbij en bekijkt haar. Ze beseft dat niet alleen haar kut nu zichtbaar is voor hem, ook haar anus kan hij goed zien. Zachtjes wrijft ze weer over haar klit. Met haar andere hand speelt ze met haar borsten. Dan glijdt ze weer met beide handen naar haar kruis. Wederom glijden vier vingers diep in haar natte kut, terwijl ze weer met haar klit speelt. Haar vingers draaien langzaam rondjes om haar gevoelige knopje. Ze kijkt hem kreunend aan. Dan bedenkt ze zich dat hij haar niet voor niets vroeg haar benen op te trekken. Aarzelend trekt ze de vingers terug uit haar kut. Het vocht druipt via haar kut omlaag tussen haar billen door. Met haar natte vingers glijdt ze naar haar kontgaatje. Soepel glijdt ze met één vinger naar binnen. Het voelt lekker en direct volgt een tweede vinger. Met haar andere hand blijft ze met haar klit spelen. Ze beweegt de vingers in haar kont op en neer en geniet van het gevoel in haar onderlichaam. De vingers van haar andere hand duwt ze diep in haar kut. Telkens stoot ze weer vier vingers in haar natte gleuf, om vervolgens weer even over haar klit te wrijven. Ze drukt een derde vinger in haar kont en kreunt harder. Ze kijkt hem nog altijd recht aan, maar dit kost haar steeds meer moeite. Ze hijgt en voelt haar orgasme dichterbij komen. Sneller en sneller pompen haar vingers in en uit haar geile gaten.
“Genoeg.”
Verbijstert kijkt ze hem aan. Ze was bijna zover. Even overweegt ze door te gaan. Ze wil zo graag klaarkomen. Toch trekt ze haar vingers terug. Ze voelt hoe haar kut samentrekt en kijkt hem smekend aan. Ze opent haar mond om iets te vragen. Nog voor ze iets kan vragen, staat hij naast haar. Met een klap in haar gezicht legt hij haar het zwijgen op. Ze slaat haar ogen weer neer en wacht af wat hij wil.
“Lik je vingers af.”
Snel brengt ze de vier natte vingers naar haar mond. Met haar tong likt ze ze schoon. Ze proeft de zoete smaak van haar eigen vocht. Sensueel likt ze één voor één haar vingers af, om ze vervolgens diep in haar mond te nemen en er op te zuigen. Als haar hand schoon is, wacht ze weer af. Een nieuwe klap in haar gezicht volgt. Ze snapt niet waarom en kijkt niet begrijpend naar hem op. Haar blik wordt begroet door een klodder spuug die haar in haar oog treft. Ze heft haar hand op om het weg te vegen, maar durft toch niet.
“De andere hand ook.”
Pas dan begrijpt ze haar fout. Ze moest de vingers van beide handen schoonlikken, niet alleen de vingers die in haar kut hadden gezeten. Ze slikt en brengt twijfelend haar andere hand naar haar gezicht. De vingers komen uit haar kont en ze huivert bij de gedachte die af te moeten likken. Ze aarzelt te lang en een nieuwe klap treft haar in het gezicht. Deze klap komt een stuk harder aan en ze voelt dat zijn vingers een afdruk op haar gezicht achterlaten. De tranen zijn in haar ogen gesprongen en een mengsel van zijn speeksel en haar tranen loopt langs haar wang. Ze haalt diep adem en brengt dan toch haar tong naar haar vingers. Langzaam likt ze de vingers af die net nog in haar kont zaten. Een bittere smaak vult haar mond. Ze likt door en neemt de vingers zelfs weer diep in haar mond. Alweer voelt ze zich zwaar vernedert. Toch doet ze wat hij wil en dat voelt goed. Terwijl zij afwacht, loopt hij naar de kast. Als ze de touwen in zijn hand ziet, legt ze automatisch haar handen boven haar hoofd. Met vaardige handen bindt hij haar polsen aan de hoeken van het bed vast. Ook haar enkels worden op dezelfde manier vastgemaakt. Vervolgens laat hij even zijn handen over haar lichaam gaan. Als hij haar tepels streelt, trekt er een rilling door haar lichaam. Ze kreunt zachtjes en direct houdt hij weer op. Ze verlangt ernaar klaar te mogen komen. Ze zou hem willen smeken, maar ze wacht zwijgend af. Hij haalt een blinddoek tevoorschijn. De machteloosheid windt haar alleen maar verder op. Ze hoort hoe hij zich vervolgens uitkleedt. Gespannen luistert ze wat hij nog meer doet, maar ze is niet in staat te bepalen wat hij doet. Ze voelt zijn hand langs haar been gaan. Plotseling grijpt hij haar in haar kruis. Haar lichaam schokt, maar hij heeft zijn hand alweer teruggetrokken. Dan voelt ze hoe hij op het bed klimt. Ze vraagt zich af wat hij van plan is. Dan voelt ze iets boven haar gezicht, maar wat? Ze haalt diep adem en ruikt zijn geur vlak boven haar.
“Likken.”
Ze voelt hoe iets in haar gezicht wordt gedrukt. Snel steekt ze haar tong uit. Ze proeft zijn huid en dan iets anders. Plotseling snapt ze wat hij doet. Hij moet gehurkt boven haar zitten, zodat zij zijn kont kan likken. Haar ademhaling versnelt en ze laat haar tong langs zijn sterretje gaan. Opnieuw proeft ze een bittere smaak. Ze draait rondjes met haar tong en doet haar best hem te plezieren. Dan voelt ze een vinger over haar buik naar beneden gaan. Ze likt sneller, terwijl de vingers haar klit bereikt. Haar tong houdt op met rondjes draaien en ze gaat met lange halen verder. Nogmaals snuift ze zijn geur op en ze voelt de opwinding weer door haar lichaam trekken. Zijn vinger wrijft zacht en teder over haar gezwollen knopje. Haar tong speelt rondom zijn anus. Dan drukt hij zijn kont harder op haar gezicht. Ademhalen wordt moeilijker, maar toch blijft ze doorlikken. Ze steekt haar tong zo ver mogelijk uit en dringt zijn kont binnen. De bittere smaak wordt sterker, maar dit houdt haar niet tegen. Ze hijgt als zijn vinger iets sneller over haar klit wrijft. Ze hoopt dat als ze hem goed verwent, ze eindelijk klaar mag komen. Ze diep mogelijk duwt ze haar tong naar binnen en ze voelt haar lichaam al samentrekken. In en uit gaat haar tongetje, terwijl haar lichaam schokt. Ze draait haar hoofd iets en hapt naar adem. Direct duwt ze haar gezicht weer tussen zijn billen en likt zo snel ze kan. Ze voelt hoe haar eigen hoogtepunt niet lang meer op zich zal laten wachten. Hijgend likt ze hem waar ze kan. Haar ademhaling gaat sneller en ze spant haar spieren. Dan trekt hij terug. Ze voelt hoe hij overeind komt en zijn vingers verdwijnen van haar klit. Ze wil zo graag klaarkomen en snikt uit frustratie. Ze trekt aan het touw. Onverwacht sluit zijn hand rond haar keel. Direct ligt ze stil. Ze beseft dat hij beslist. Klaarkomen doet ze alleen als hij dat wil en niet eerder. Ze zucht en ontspant zich.

Als ze op adem is gekomen, vraagt ze zich af wat haar nog meer te wachten staat. Ze krijgt niet lang de tijd om hierover na te denken. Ze voelt zijn lichaam op het hare komen. Zijn lul dringt in één stoot diep in haar binnen. Ze snakt naar adem, om vervolgens te kreunen van genot. Met een rustig tempo neemt hij haar. Zelfs als ze zou kunnen, zou ze zich niet verzetten. Genietend laat ze het over zich heenkomen. Zijn beheerste stoten voelen heerlijk diep in haar warme kut. Zachtjes begint ze te hijgen en kreunen. Ze voelt zijn gezicht vlakbij het hare. Dan draait hij iets en stoot harder in haar. Ze kreunt en geniet van het gevulde gevoel. Onverwacht voelt ze zijn hand langs haar gezicht gaan. Ze hijgt zachtjes, als hij plotseling zijn hand over haar mond en neus legt. Ze schrikt en trekt hard aan de touwen. Weer beseft ze zich dat ze geen kant uit kan. Hij heeft haar stevig vastgebonden en ze is hulpeloos aan hem overgeleverd. Terwijl hij hard in haar stoot, voelt ze hoe zijn hand haar mond en neus geheel afsluiten. Ze draait met haar hoofd, maar hij laat haar niet los. Zonder pauze neukt hij verder. Ze voelt hoe hij diep in haar binnendringt. Intussen krijgt ze het steeds benauwder. Wild draait ze met haar hoofd, terwijl haar zuurstof opraakt. Ze voelt de paniek omhoog komen, maar is machteloos. Dan trekt hij zijn hand terug. Ze hapt naar adem, terwijl hij haar onverstoorbaar door neukt. Lang krijgt ze niet de kans om op adem te komen, als hij zijn mond nu op de hare drukt. Zijn tong dringt diep in haar mond naar binnen. Het voelt lekker, maar ze komt nog steeds lucht te kort. Door haar neus snuift ze de nodige adem naar binnen, terwijl zijn tong om de hare draait. Zijn lul stoot nog altijd diep in haar door en ze voelt zijn lichaam op het hare. Langzaam komt ze op adem en geniet van de tongzoen. Ook dit wordt haar niet gegund. Zijn hand streelt weer langs haar wang en dan knijpt hij opeens haar neus dicht. Dit keer schrikt ze minder, maar opnieuw kan ze geen ademhalen. Zijn mond op de hare en zijn vingers op haar neus, benemen haar de adem. Sneller draait zijn tong in haar mond, terwijl hij harder in haar stoot. Ze voelt zijn pik tegen haar baarmoeder komen. Door gebrek aan zuurstof voelt zich langzaam licht worden in haar hoofd. Op één of andere manier voelen zijn stoten hier nog intenser door. Toch wordt de benauwdheid steeds sterker. Ze wil weer met haar hoofd draaien, maar hij houdt haar stevig vast. Hij blijft haar zoenen, terwijl ze het gevoel heeft te stikken. Net voor het haar teveel wordt, trekt hij zijn mond en hand terug. Weer hapt ze naar lucht, terwijl hij haar harder begint te neuken. Sneller en sneller stoot hij op haar in. Hijgend laat ze het over zich heenkomen. Haar lichaam reageert steeds heftiger en ze vraagt zich af of ze eindelijk klaar zal mogen komen. Ze voelt hem telkens diep naar binnen glijden en geniet van het gevoel dat zich door haar lijf verspreidt. Weer begint ze te kreunen en weer voelt ze zijn hand langs haar gezicht. Ditmaal sluiten zijn vingers zich om haar keel. Ze schrikt er even van en trekt weer aan de touwen. Een nutteloze poging. De druk op haar keel neemt langzaam toe, net als het tempo van zijn stoten. Weer merkt ze dat ze lucht tekort komt. Hij knijpt haar keel stevig dicht en ze merkt dat ze nauwelijks nog lucht binnenkrijgt. Even maakt de angst zich van haar meester en ze schudt wild met haar hoofd. Zal hij dit keer nog wel op tijd loslaten? Telkens duurt het langer voor ze weer mag ademhalen. Wil hij dat ze bewusteloos raakt? Hij stoot intussen onverstoorbaar door en lijkt te genieten van haar lichaam. Ze probeert iets uit te brengen, een smeekbede, maar zijn hand om haar keel voorkomt ieder geluid. Dan slaat de angst om in overgave. Een intens gevoel trekt door haar lichaam. Ze spert haar ogen open en haar lichaam trekt samen. Ze voelt hoe ze langzaam wegzakt, terwijl hij met haar doet wat hij wil. Een intens gevoel trekt door haar lichaam en ze merkt in eerste instantie nauwelijks dat hij haar keel loslaat. Nog altijd half versuft, zuigt ze de lucht naar binnen. Ze merkt nauwelijks dat hij van haar afrolt en haar losmaakt. Bewegingloos blijft ze liggen. Gewillig laat ze zich draaien zoals hij dat wil. Op haar knieën met haar hoofd in de kussens en haar kont omhoog, zit ze voor hem. Ze steekt haar kont omhoog en biedt zich gewillig aan. Zonder waarschuwing duwt hij zijn eikel tegen haar kontgat aan. Vochtig en ontspannen door de eerdere behandeling, glijdt hij moeiteloos naar binnen. Ze merkt dat hij niet voorzichtig met haar doet. Diep glijdt hij haar kont in. Ze kreunt en duwt zelf haar billen verder naar achteren. Ze voelt zijn ballen tegen haar kut slaan. Even houdt hij zijn lul stil, diep in haar. Normaal zou dit haar pijn doen, maar dit keer voelt ze enkel genot. Ze zucht diep, terwijl hij in en uit beweegt. Ze voelt hoe strak haar kont om zijn lul sluit en hoe diep hij in haar komt. Nog altijd houdt hij zich niet in. Ze voelt de harde stoten diep in haar lichaam. Nog altijd heeft ze het gevoel te zweven. Ze voelt wat er gebeurd, maar denken lukt haar niet. Enkel de intense overgave en het gevoel hem te plezieren overheersen. Ze merkt dat zijn tempo nog verder omhoog gaat. Haar lichaam schokt en ze hoort zichzelf kreunen. Ook hem laat het hoorbaar niet onberoerd. Ze drukt haar gezicht dieper in de kussens terwijl ze voelt hoe hij bij elke stoot geheel in haar komt. Ze voelt zijn ritme onregelmatiger worden en weet dat het niet lang meer zal duren. Ook haar lichaam schokt heftig en zachtjes smeekt ze hem of ze mag komen.
“Nee.”
Ze drukt haar gezicht weer in de kussens en probeert zichzelf weer onder controle te krijgen. Ze grijpt met verkrampte vingers het bed vast. Telkens weer voelt ze hem diep in zich en ze voelt hoe dichtbij haar eigen hoogtepunt. Ze wil zo graag en tranen van frustratie doorweken het kussen. Toch lukt het haar zich in te houden. Nog een laatste maal stoot hij diep en hard in haar. Dan voelt ze hoe hij in haar klaarkomt. Ze voelt zijn handen op haar heupen en zijn pik diep in haar kont. Ze hapt naar adem en geniet van het intense gevoel, terwijl zijn zaad diep in haar darmen spuit. Ze hoort hem kreunen en voelt hoe hij zijn lul diep in haar schokt. Dan houdt hij stil en blijft nog even met zijn pik diep in haar kont zitten. Een mengeling van trots dat ze zich heeft in kunnen houden en frustratie dat ze nog altijd niet is klaargekomen, maken zich van haar meester. Langzaam trekt hij zich terug en uitgeput blijft ze op haar buik liggen.

Met gesloten ogen wil ze even bijkomen. Ook dit is haar echter niet gegund. Ze voelt zijn handen door haar haren gaan en dan trekt hij haar ruw van het bed af. Geschrokken belandt ze op de grond. Ze durft niet naar hem op te kijken. Moeizaam gaat ze op haar knieën zitten.
“Maak schoon.”
Ze snapt niet direct wat hij bedoeld en het duurt even voor het tot haar doordringt. Op het moment dat ze het begint te snappen, ontvangt ze een nieuwe klap in haar gezicht. Ze richt haar blik op en kijkt naar zijn lul. Op het moment dat ze omhoog kijkt om bevestiging te zoeken, treft een verse klodder speeksel haar neus. Ze sluit even haar ogen en opent dan haar mond. Hij wil dit en ze is bereid alles voor hem te doen. Zelfs dat zijn lul net nog in haar kont heeft gezeten, kan haar niet meer tegenhouden. Ze steekt haar tong uit en laat deze langs zijn eikel glijden. Zijn lul is al slapper geworden en zachtjes likt ze eraan. Ze proeft zijn sperma in combinatie met haar eigen vocht en een bittere smaak, maar ook dat deert haar niet. Ze legt haar handen op haar rug en langzaam sluiten haar lippen zich rond zijn pik. Zacht en teder zuigt ze erop terwijl haar tong rondjes rond zijn eikel draait. Ze voelt hem nog een keer naschokken in haar mond. Zachtjes zuigend maakt ze de lul die net nog in haar kont heeft gezeten schoon. Ze slikt een paar keer en zuigt nog een keer zachtjes op zijn ballen. Als ze niet bitters meer proeft en er geen spoortje sperma meer te vinden is, likt ze hem nog een keer zachtjes over zijn eikel. Met zijn hand in haar haren, trekt hij haar weer naar achteren.

Ze ziet hoe hij zijn pik in zijn hand neemt en wacht af wat gaat komen. Zijn hand ligt nog altijd achter haar hoofd en hij houdt haar vast. Afwachtend kijkt ze naar hem op.
“Kom klaar voor me.”
Ze glimlacht. Eindelijk mag ze voor hem klaarkomen. Zachtjes begint ze zichzelf te strelen. Ze voelt zich ontspannen en haar vingers vinden haar nog altijd natte schaamlippen. Snel streelt ze over haar klit. Ze hijgt en weet dat hij op haar neerkijkt. Sneller wrijven haar vingers over haar klit. Dit wisselt ze af met enkele vingers, die ze diep in haar warme opening laat glijden. Haar onderlichaam schokt en ze begint harder te hijgen. Ze voelt hoe ze dit niet lang gaat volhouden. Ze wil dan ook niets liever dan heerlijk klaarkomen. Nog altijd staat hij voor haar met zijn slappe lul in zijn hand. Terwijl zij zichzelf verwent, richt hij zijn pik op haar gezicht. Ze staat op het punt klaar te komen en hijgt en kreunt.
“Dit is wat je waard bent.”
Een straal urine treft haar vol in het gezicht. Ze schrikt en wil haar hoofd wegdraaien. Hij voorkomt dit en houdt haar hoofd vast. Even is ze opgehouden met vingeren, maar ondanks de vernedering wrijft ze weer over haar klit. Ze voelt de urine langs haar gezicht en tieten lopen. Het bereikt zelfs haar vingers, terwijl ze zichzelf bevredigt. Het warme vocht loopt langs haar vingers en schaamlippen. Ondanks haar afschuw en de vernedering, wrijft ze sneller over haar klit. De geur van de urine dringt in haar neus en ze kreunt luidt. Ze voelt haar kut samentrekken en ze weet dat ze snel klaar zal komen. Ze kreunt luid en opent haar mond. De urine dringt in haar mond. Ze walgt ervan, maar sluit desondanks haar mond niet. Ze voelt hoe ze zweeft en geeft zich geheel over. Ze proeft de scherpe zoute smaak en laat het door haar mond spelen. Hij urineert verder over haar lichaam. Haar haren zijn al doorweekt en ze voelt hoe ook haar lichaam volledig nat wordt. Heftig vingerend laat ze het over zich heen komen. Haar lichaam schokt, terwijl een nieuwe straal haar gezicht treft. Weer opent ze haar mond om te kreunen. De urine spuit in haar open mond. Op dat moment kan ze haar orgasme niet meer tegenhouden. Ze slikt en proeft de smaak van zijn warme urine. Hijgend en kreunend komt ze klaar. Ze spert haar ogen open terwijl zijn urine in haar mond verdwijnt. Als de laatste schokken door haar lichaam trekken, is hij uitgeplast. Uitgeput ligt ze in een plas van zijn urine. Gebroken en gelukkig ligt ze aan zijn voeten.
Post Reply